it-swarm.dev

Multi-Site Plugin aktivovaný (není aktivován v síti), co se děje?

Hej lidi. Pracuji na pluginu a snažím se zjistit všechny možné scénáře, ve kterých může být plugin použit.

Jsem si vědoma nové funkce více stránek. Pokud je plugin aktivován v síti, bude v podstatě nucen na všechny blogy v rámci této webové stránky. Co se stane, když je plugin aktivován, ale není aktivován síť? Znamená to, že dává uživateli možnost povolit jej? Jinými slovy: znamená to, že aktivace pluginu znamená, že se zobrazí v každém seznamu pluginů administrátora blogu, který jim umožní povolit nebo ne? Pokud je to pravda, znamená to, že pokud je zásuvný modul neaktivní , nezobrazí se v seznamu pluginů každého administrátora blogu správně?

Scénáře jsou tedy:

  1. síť aktivována => nucena na všechny uživatele
  2. aktivován => každý uživatel má nyní možnost jej aktivovat nebo ne
  3. disabled => uživatel ho ani nevidí v seznamu pluginů

Je to správně? Díky, opravdu bych ocenil jakoukoliv pomoc.

2

Máte pravdu o aktivované síti.

O dalších dvou: Uživatel bude vždy zobrazovat všechny zásuvné moduly v seznamu pluginů administrátora blogu. Aktivace pluginu znamená jeho aktivaci pouze na aktuálním blogu a můžete jej deaktivovat, pokud byl dříve povolen. Tyto dvě možnosti neovlivní ostatní blogy v síti, pouze aktuální.

Více informací zde: http://premium.wpmudev.org/wpmu-and-buddypress-plugins/activating-and-deactivating-regular-plugins/

3
sorich87